Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΕ FREE DOWNLOAD

Το παραμύθι  "Ένας φοβιτσιάρης λαγός" της παιδοψυχολόγου-συγγραφέως Χρύσας Βαλαμουτοπούλου είναι ένα συγγραφικό έργο ψυχοπαιδαγωγικού χαρακτήρα το οποίο μπορεί να αποτελέσει εργαλείο παρέμβασης για τoυς φόβους, τις φοβίες και τις κρίσεις πανικού στα παιδιά. 
Το υλικό αυτό απευθύνεται σε ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς αλλά και σε όλους τους ειδικούς που ασχολούνται με παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Επίσης, οι γονείς θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το υλικό για τα παιδιά τους καθώς είναι ευανάγνωστο, ευχάριστο και εύχρηστο. 
Στο παραρτημα του παραμυθιού περιλαμβάνονται ασκήσεις ψυχοσυναισθηματικής αγωγής.
Μέσα σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, όλοι μας μπορεί να εκδηλώσουμε φόβους. Όπως ο ήρωας του παραμυθιού, ο Φοβούλης που είναι συνεχώς τρομαγμένος. Πολλά ξαφνικά πράγματα που θα συμβούν στην ζωή του τον τρομάζουν. Τελικά, θα τα κάταφέρει να νιώσει καλύτερα; Μόνος του ή με βοήθεια; Θα του φαίνεται ο κόσμος λιγότερο απειλητικός; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις μέσα σε αυτό το παραμύθι και τολμήστε να δοκιμάσετε κι εσείς κάποιες από τις τεχνικές του ήρωα.

Για να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ το παραμύθι και να το εκτυπώστε κατά βούληση πατήστε πάνω δεξιά στην εικόνα σε μορφή pdf (μπορεί να διαβαστεί σε Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch) μέσα από οποιοδήποτε πρόγραμμα αναγνωσης για Pdf αρχεία.


Εναλλακτικώς, μπορείτε να πατήσετε εδώ και να το κατεβάσετε μέσα από τη διεθνή πλατφόρμα της Lulu η οποία είναι μία διεθνής ηλεκτρονική πλατφόρμα αυτοεκδόσεων και συγγραφής βιβλίων με παραγωγή δύο εκατομμυρίων τίτλων στο ενεργητικο της έως το 2014. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου